MEETING & EVENTS

Businesscentrum

ZALEN VOOR DIVERSE DOELEINDEN

Zalenoverzicht

Wilt u vergaderen in een geschikte moderne vergaderruimte? Bijvoorbeeld voor een vergadering, congresreceptie, borrel en feest? Van der Valk Hotel Breukelen is dé ideale locatie om een zaal te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk kiezen uit diverse vergaderarrangementen. Wilt u gebruik maken van hybride vergaderen? Ook dat is mogeljik!

Dankzij de centrale ligging aan de A2, tussen Amsterdam en Utrecht, is Hotel Breukelen de ideale plek voor het huren van een vergaderruimte. U kunt gemakkelijk en gratis parkeren bij het hotel.

Organiseer uw feest of receptie in een van onze zalen. U bent van harte welkom met uw groep vanaf 40 personen. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van uw evenement. U kunt kiezen uit diverse arrangementen met heerlijke hapjes en drankjes. Als u liever zelf een assortiment wilt samenstellen dan helpen onze experts u daar graag bij.

Live Cooking Breukelen

Live Cooking

Live Cooking Breukelen

Geeft u een feestje of organiseert u een event? Voor groepen van meer dan 40 personen kunt u een aparte zaal reserveren. Uw gezelschap maakt dan ook gebruik van het gemeenschappelijke Live Cooking buffet mogelijk voor brunch en diner.