Parkeren bij Hotel Breukelen

Als u te gast bent in het hotel, het zalencentrum of het restaurant van Van der Valk Hotel Breukelen, kunt u gebruik maken van de ruime parkeerplaats. Voor gasten van hotel Breukelen is het gebruik van deze parkeerplaats geheel kosteloos. Bij het arriveren in het hotel krijgt u een kaartje mee uit de slagboom. Bent u minder lang dan 4 uur aanwezig op het parkeerterrein? Dan kunt u zonder afstempelen weer op pad. Vooral handig als u uw auto komt laden of gebruik maakt van het restaurant. De gasten in ons zalencentrum ontvangen van de organisatie een uitrijkaartje. 

Als hotelgast bent u uiteraard langer dan 4 uur van de partij. Gebruik uw kamerpas om het parkeerterrein te verlaten tijdens uw verblijf. Aan het einde van het verblijf kunt u deze bij de receptie inruilen voor een uitrij kaartje! Mocht u ook na uw check-out nog even gebruik willen maken van het parkeerterrein, neem dan contact op met de receptie voor de mogelijkheden. 

Carpool

Hotel Breukelen is erg gunstig gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, direct aan het treinstation. Het kan dus soms voorkomen dat de parkeerplaats enkel gebruik wordt voor carpool. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding per uur, met een maximaal dagtotaal van €18,-. Uw inrijkaartje kunt u aan het einde van de dag laten afstempelen bij de receptie. Mocht u kosteloos willen parkeren, verwijzen wij u graag naar de P+R direct tegenover het treinstation. 

Trein

Met deze gunstige ligging van hotel Breukelen, kunt u gemakkelijk met de trein afreizen naar het hotel. Vanuit Utrecht bent u 12 minuten onderweg met de trein, vanuit Amsterdam doet u hier een kleine 32 minuten over. Via de website van NS kunt u uw route volledig uitstippelen zodat u zonder zorgen uw reis kunt beginnen. U stapt aan het einde van uw reis uit op NS-station Breukelen. Vanuit hier is het slechts 2 minuten lopen naar ons hotel.