Faciliteiten

Hotel met roomservice

Tijdens uw verblijf bij Hotel Breukelen bent u van alle gemakken voorzien. Kom tot rust in een van onze prachtige kamers en geniet van alle luxe en comfort. Het hotel beschikt over luxe extra’s. Zo is Hotel Breukelen onder andere een hotel met roomservice. Wilt u tijdens uw overnachting genieten van een heerlijke diner op de kamer? Van 17:00 tot 21:00 kunt u gebruik maken van onze roomservice en genieten van de heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Van verschillende vis- en vleesrechten tot een heerlijke salade en vegetarische gerechten is er aan iedereen gedacht. U kunt online uw roomservice bestelling doorgeven! 

Naast dat wij roomservice aanbieden, bent u ook van harte welkom in het à la carte restaurant. Hier kunt u genieten van onze gevarieerde kaart met gerechten uit de nationale en internationale keuken.

Ontbijt 

Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt na uw overnachting? Voor het ontbijt bieden wij een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet aan. Hier heeft u een ruime keuze aan verschillende versgebakken broodjes met verschillende soorten broodbeleg, biologische yoghurt en diverse vruchtensappen. Ook staat onze chef-kok klaar om à la minute iets voor u te bereiden, zoals een omelet of pannenkoeken.