Roomservice

Wij bieden u een unieke ervaring met onze uitstekende roomservice die slechts één klik verwijderd is. Met behulp van de onderstaande link kunt u moeiteloos uw favoriete gerechten bestellen en genieten van een heerlijke maaltijd in het comfort van uw eigen kamer.

Onze roomservice heeft een gevarieerd menu en serveert ontbijt, lunch en diner gerechten, allemaal verpakt in handige take-away materialen. Dit stelt u in staat om te genieten van smaakvolle maaltijden zonder de noodzaak om uw kamer te verlaten. Borden en bestek worden meegeleverd.

Graag willen wij u erop attenderen dat op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 18:00 en 20:30 uur het tijdelijk niet mogelijk is om roomservice te bestellen (niet van toepassing voor onze suites). In deze periode kunt u echter nog steeds gebruik maken van onze andere faciliteiten, zoals ons restaurant, waar u van harte welkom bent om te dineren.

Wij streven ernaar om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, en daarom bieden wij deze service tegen een bescheiden vergoeding van €8,50 per bestelling. Dit maakt het gemakkelijk om te genieten van uw favoriete gerechten zonder gedoe.

Ons team staat klaar om u te bedienen en uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken. Alvast eet smakelijk!

Verblijft u in één van onze luxe thema suites? Bestel dan via deze link: Bekijk ons menu & bestel.

Verblijft u in een comfort, deluxe, of superior kamer? Bestel dan via deze link: Bekijk ons menu & bestel.