See & Do bij Van der Valk hotel Breukelen

Ontdek onze omgeving

In en rondom Van der Valk HotelBreukelen vindt u verschillende voorzieningen en activiteiten
welke u niet kunt missen tijdens uw bezoek! Neem een kijkje op deze pagina en laat u inspireren

Fietsen & Wandelen

Rondom Breukelen


Breukelen, in de provincie Utrecht, is perfect voor wandel- en fietsliefhebbers! Het dorp zelf heeft charmante grachten en de diverse wandelroutes en fietspaden langs de Vecht en door de waterrijke gebieden bieden fantastische mogelijkheden om het adembenemende landschap te verkennen. Ontdek deze prachtige omgeving met ons fietsarrangement of kies voor onze fietsverhuur. 

Breukelen staat bekend om zijn rijke geschiedenis en cultureel erfgoed, met name op het gebied van kastelen. Als je door Breukelen wandelt, kom je talloze prachtige kastelen tegen die getuigen van de glorie en grandeur van vroegere tijden. Deze kastelen spelen een belangrijke rol in zowel de geschiedenis als de cultuur van de stad.

Een stedentripje vanuit Breukelen naar het bruisende Amsterdam of het historische Utrecht is een perfecte manier om een dag vol avontuur en ontdekking te beleven. Met de trein ben je binnen een mum van tijd in het hart van beide steden, klaar om de charmes en bezienswaardigheden te verkennen.

Hotel Breukelen, biedt een perfecte centrale ligging ten opzichte van diverse event locaties. Op slechts een steenworp afstand van de Ziggodome en de Johan Cruijff ArenA, is het ideaal verblijven voor concert- en sportliefhebbers. Daarnaast ligt de Jaarbeurs en het Beatrix theater in Utrecht ook op korte afstand.
Met uitstekende verbindingen via zowel de weg of het openbaar vervoer is Breukelen de ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige evenementenervaring.

Kids activiteiten

Op pad met de kids

In de regio Breukelen is er een overvloed aan activiteiten voor onze jongste bezoekers. Voor de kleintjes is een uitje naar de Geertjeshoeve een aanrader, waar ze onder andere geitjes kunnen voeren en een ritje op een pony kunnen maken. Ook kunnen ze zich vermaken in het Nijntje Museum. Oudere kinderen kunnen avonturen beleven in de KartFabrique, een potje blacklight midgetgolfen in Loosdrecht, of alle fascinerende dieren ontdekken in Artis!

In de buurt van Hotel Breukelen is er voor ieder wat wils. Van een opwindend avontuur bij City Skydive Utrecht tot een ontspannen vaartocht op de Vecht. Voor geschiedenisliefhebbers is er Archeon en voor dierenliefhebbers Artis in Amsterdam. Kortom, een divers aanbod aan activiteiten om van te genieten tijdens je verblijf.