NIEUW: Thermen Maarssen

Ontspanning en Verwennerij: Thermen Maarssen bij Van der Valk Hotel Breukelen

Welkom bij Van der Valk Hotel Breukelen, waar we niet alleen streven naar een comfortabel verblijf, maar ook naar totale ontspanning voor onze gasten. Gelegen op een steenworp afstand van ons hotel, biedt Thermen Maarssen een oase van rust en welzijn te midden van de drukte van alledag.

Wellness in Overvloed

Of u nu op zoek bent naar een verkwikkende sauna-ervaring, een verfrissende duik in het zwembad, of een rustgevende massage, Thermen Maarssen heeft voor elk wat wils. Met verschillende sauna's, stoombaden, jacuzzi's en relaxruimtes kunt u uw verblijf aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Een Toevluchtsoord van Rust

Na een dag vol activiteiten in de omgeving van Breukelen biedt Thermen Maarssen de perfecte gelegenheid om te ontspannen en weer in balans te komen. Trakteer uzelf op een wellnesservaring die zowel lichaam als geest verjongt en vernieuwt.

Combineer uw Verblijf

Bij Van der Valk Hotel Breukelen streven we ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Combineer uw overnachting met een bezoek aan Thermen Maarssen voor een compleet en onvergetelijk uitje. Bekijk hier ons Thermen Maarssen arrangement.