Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Van 8 juli t/m 8 september 2024 hebben wij een zomerstop voor onze live cooking & zondagsbrunch. Vanaf vrijdag 13 september ontvangen wij u graag weer op elke vrijdag, zaterdag en zondag!

à la carte restaurant

Restaurant Hotel Breukelen

Ontdek ons restaurant! Vanwege de extreem grote animo voor lunch en diner in ons restaurant willen we u adviseren om vooraf een reservering te maken. Op deze wijze bent u verzekerd van een tafel in ons restaurant.

Live Cooking in Van der Valk Hotel Breukelen is altijd een feest. Elke vrijdag, zaterdag en zondag bent u met de hele familie welkom in ons buffet restaurant met luxe open keuken. Kom onbeperkt eten en drinken! Onze chef kok bereidt samen met het keukenteam à la minute de heerlijkste gerechten voor u.

Iedere zondag ontvangen wij u graag weer met de gehele familie in ons buffet restaurant met luxe open keuken. U heeft een ruime keuze aan smaakvolle voorgerechten, salades, hoofdgerechten en desserts. Ook voor de kinderen is er volop keuze met frietjes, snacks en kunnen ze hun eigen koekjes bakken. 

Onze hotelbar is het kloppende hart van Hotel Breukelen en een geliefde plek voor onze gasten. De hele dag bent u hier meer dan welkom voor een kopje koffie en natuurlijk gezellige borrel. Cheers!

Onze hotelbar is dagelijks geopend.

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! Geniet van vers gebakken broodjes, smakelijke Engelse gerechten, het lekkerste fruit en natuurlijk een goede kop koffie; de perfecte basis voor een nieuwe dag.

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 10.30 uur
Zaterdag t/m zondag: 07.00 - 11.00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten