Eten & Drinken

Wij bieden onze gasten een veilige en heerlijke maaltijd aan in ons restaurant en op het terras. Dit met navolging van aangescherpte maatregelen

Wel is een reservering verplicht voor gasten van buitenaf die uitsluitend wat komen drinken of eten, dit i.v.m. een maximale capaciteit. 

Het ontbijt buffet is momenteel alleen toegankelijk voor onze hotelgasten met een overnachting. Hier kunt u dus helaas niet voor reserveren. 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel Breukelen!

Het à la carte restaurant

Graag verwelkomen wij u in het stijlvolle à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Breukelen. Het wel bekende Oriental Palace langs de A2 wat in 2019 volledig vernieuwd is.

Neem plaats in ons ruime maar knusse restaurant. Geniet van de tropisch chique hotel sferen wat een knipoog maakt naar de Toekan van ons logo.

Geniet van de gezellige, luxe maar ook laagdrempelige sfeer van Van der Valk Hotel Breukelen. Vooraf reserveren kunnen wij u aanbevelen. Dagelijks is ons à la carte restaurant van 8:00 uur tot 22:00 uur geopend. Bij mooi weer zijn ook onze terrassen open. Welkom!

Reserveer een tafel!