Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte restaurant

Restaurant Hotel Breukelen

Schuif aan in het sfeervolle à la carte restaurant van Hotel Breukelen. Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner en een heerlijke avond tafelen met de lekkerste wijnen.

Alles is met zorg bereid en wordt uitgeserveerd met de service die u al jaren van ons gewend bent!

Verfrissende drankjes, lekkere bites en het zonnetje dat schijnt; op ons terras is het goed toeven. Bij mooi weer serveren wij zowel ontbijt, lunch als diner buiten. Dat is nog eens genieten!

Maandag t/m Vrijdag:  07.00 - 10.30 uur 
Zaterdag t/m Zondag:  07.00 - 11.00 uur

Reserveren verplicht
Om de drukte op ons ontbijtbuffet te spreiden is reserveren voor ons ontbijtbuffet verplicht. Wilt u zeker zijn van uw gewenste tijd? Maak hieronder direct uw reservering.

Zondagsbrunch

We starten weer!

Vanaf zondag 26 september is het weer mogelijk om te komen genieten van onze uitgebreide zondagsbrunch!
Elke zondag bent u met de hele familie welkom in ons buffet restaurant met luxe open keuken. U heeft een ruime keuze aan smaakvolle voorgerechten, salades, hoofdgerechten en desserts. Ook voor de kinderen is er volop keuze met frietjes, snacks en kunnen ze hun eigen koekjes bakken.

Live Cooking

Helaas gesloten

Met het oog op de recente ontwikkelingen en de overheidsmaatregelen heeft Van der Valk Hotel Breukelen helaas moeten besluiten om het Live Cooking restaurant tot minimaal 1 november gesloten te houden.

We zien u uiteraard graag in ons a la carte restaurant

De hotelbar is het kloppende hart van Hotel Breukelen en een geliefde plek voor onze gasten. De hele dag bent u hier meer dan welkom voor een kopje koffie, lunch, diner en natuurlijk gezellige borrel. Cheers!

Dagelijks geopend vanaf 09.00 uur 

kamer dineren

Dineren op de kamer

Knock knock, roomservice!

Geniet op uw kamer van de lekkerste gerechten uit ons restaurant. Zowel ontbijt, lunch als diner is gemakkelijk via onze webshop te bestellen en betalen.

Kies voor roomservice en wij zorgen ervoor tegen een kleine vergoeding dat uw gerechten naar de kamer worden gebracht.

Graag willen wij u erop attenderen dat wij de in room ontbijt, lunch en diner gerechten serveren in take-away materialen.

Eet smakelijk!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten