Eten & Drinken

Hotel met terras bij Van der Valk hotel Breukelen

Zin om tot rust te komen na een harde dag werken of om gezellig bij te praten? Dan bent u bij Hotel Breukelen aan het juiste adres. Op heerlijke lente- en zomerdagen kunt u op het terras bij Van der Valk Hotel Breukelen plaatsnemen en genieten van de zon met een zomerbriesje. Het gloednieuwe terras is gelegen naast de ingang van het hotel. Het hotel met terras heeft een breed aanbod in soorten drankjes. Van frisse fruitsappen en een kopje koffie tot een heerlijk glas wijn, speciaal biertje of een cocktail.

Dineren op het terras op zomerse dagen

Bent u benieuwd wat het hotel met terras nog meer te bieden heeft? Bekijk dan de menukaart voor een smakelijke lunch, een heerlijk uitgebreid diner of een borrel. De gerechten zijn samengesteld met inspiratie vanuit het binnen- en buitenland. Viermaal per jaar wordt de menukaart opnieuw samengesteld zodat u het beste van ieder seizoen proeft. De keukenbrigade van Hotel Breukelen zullen de gerechten met veel passie voor u bereiden, terwijl u aan het genieten bent op het terras.

Het restaurant is elke dag geopend voor lunch van 11.30 tot 17.00 uur en voor het diner kunt u terecht van 17.00 tot 22.00 uur. Schuif snel bij ons aan, bij Hotel Breukelen weten we wat echt genieten is!

Ideale bereikbaarheid voor u en uw gezelschap

Het hotel met terras ligt op een zeer gunstige locatie tussen Amsterdam en Utrecht in en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het hotel ligt op een paar minuten lopen van station Breukelen. Als u van plan bent met de auto te komen, kunt u de eerste 4 uur gratis parkeren op het parkeerterrein van Hotel Breukelen. Heeft u een elektrische auto of een Tesla? Dan vindt u op onze parkeerplaatsen oplaadpalen en een Tesla Supercharger.