Beleef een warme en onbezorgde Kerst

Kerstdiner live cooking

25 December en 26 december is het zo ver, Van der Valk hotel Breukelen tovert om tot een waar Christmas Wonderland. Beleef de bijzonderste kerst bij Van der Valk hotel Breukelen. Laat u verrassen door een gevarieerd aanbod aan heerlijk feestelijke gerechten. Het kerstdiner live cooking vindt plaats in ons Live Cooking restaurant. U bent met de hele familie welkom om in ons buffet restaurant met luxe open keuken te komen diner. Onze chef-kok bereidt samen met het keukenteam a la minute de heerlijkste en feestelijkste gerechten voor u. 

24 december 2023
* Kosten volwassenen: €57,50 p.p.
* Kosten jeugd 12 t/m 17 jaar: €52,50 p.p.
* Kosten kinderen 4 t/m 11 jaar: €27,50 p.k.
* Kosten baby's en peuters: gratis
Inclusief fris, huiswijn, tapbier, koffie en thee

25 en 26 december 2023
* Kosten volwassenen: €67,50 p.p.
* Kosten jeugd 12 t/m 17 jaar: €62,50 p.p.
* Kosten kinderen 4 t/m 11 jaar: €32,50 p.k.
* Kosten baby's en peuters: gratis
Inclusief fris, huiswijn, tapbier, koffie en thee

Reserveren

Reserveert u een tafel voor 26 december met startijd 20:00 dan ontvangt u €5,00 korting op de bovenstaande tarieven per betalende gast.

Aanbetaling
Bij het maken van uw online reserveren vragen wij om een aanbetaling van €10 per persoon (exclusief baby's en peuters). Kosteloos annuleren is mogelijk via uw boekingsbevestiging tot 14 dagen voor aankomst. Mocht er binnen deze periode nog wijzigingen plaatsvinden in de aantallen dan zal dit terplaatse worden verrekend. Gelieve dit wel voor aankomst aan ons doorgeven.

Kids
Ook aan de onze kleine gasten is gedacht! Speciaal voor de kinderen is er een kinderbuffet en entertainment!

Langer genieten van Kerst bij Van der Valk?
Maak uw Kerstdiner extra speciaal en ervaar de complete kerstbeleving in ons hotel. Blijf overnachten in een van onze comfortabele kamers of suites. Van der Valk Hotel Breukelen biedt een speciaal kerstarrangement inclusief kerstdiner en overnachting.