Hotel De Meern

Overnachten in een hotel bij De Meern

Een hotel in De Meern is er eigenlijk niet, hierdoor is het noodzakelijk om uit te wijken naar een hotel nabij De Meern. De Meern ligt aan de westkant van de gemeente Utrecht. Met de auto bent u vanaf Van der Valk Hotel Breukelen binnen een kwartier op de plaats van bestemming. Vanaf de A2 gaat u de A12 op en kunt u vervolgens de afrit De Meern nemen.

Bent u op zoek naar een hotel dichtbij De Meern - Utrecht? Van der Valk Breukelen beschikt over 233 luxe hotelkamers en verschillende suites met bubbelbad en sauna.

Bekijk hier al onze hotelkamers en suites 

Muziekpodium Azotod

Bij Muziekpodium Azotod is elk weekend wel iets te beleven. In het weekend zijn er vaak evenementen, waar u kunt genieten van livemuziek en nieuwe bands kunt ontdekken. Daarnaast zijn er regelmatig dansfeesten waar de voetjes van de vloer kunnen!

Heeft u een avondje Muziekpodium Azotod op de planning en bent u op zoek naar een hotel nabij De Meern om te overnachten? In Hotel Breukelen kunt u de avond beginnen met een heerlijk diner voor uw avondje uit. Neem na uw diner nog een drankje in de hotelbar en sluit de avond af met een overnachting in een van onze luxe kamers.

Bekijk hier al onze arrangementen

Overblijfselen vanuit de Romeinse tijd

Duikt u liever de historie in? In De Meern zijn indrukwekkende archeologische vondsten gedaan, welke terug te vinden zijn in het museum Castellum Hoge Woerd. Een van de opgravingen betreft een compleet Romeins schip, die tentoongesteld staat in het museum. Daarnaast is het Romeinse fort Castellum Hoge Woerd gereconstrueerd om een goed beeld te krijgen van hoe het eruitzag in de Romeinse tijd. Het museum is vrij toegankelijk. 

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag tussen 10:00 – 17:00
Bezoekadres: Hoge Woerdplein 1, 3454 PB De Meern (Utrecht).