Hotel vlakbij Maarssen

Heeft u behoefte in een nachtje of weekendje weg? Bijvoorbeeld met de kinderen, met zijn tweeën of alleen? Bij Van der Valk Hotel Breukelen, nabij Maarssen, heeft u een breed aanbod aan verschillende luxe faciliteiten en arrangementen. Want wat is er nou leuker en fijner dan er even helemaal tussenuit te gaan met elkaar of alleen? Bij Van der Valk Hotel Breukelen kunt u heerlijk ontspannen en genieten!

In het Van der Valk Hotel nabij Maarssen kunt u ontspannen tijdens uw verblijf. In het hotel heeft u een keuze uit stijlvolle en ruime hotelkamers en suites. Het is ook mogelijk om te verblijven in een kamer met sauna of een heerlijk ligbad om te kunnen ontspannen. Komt u met het gezin? Het hotel beschikt over een familiekamer, met een connecting door. Zo kunt u samen met uw kinderen genieten. Tijdens uw verblijf maakt u gratis gebruik van de faciliteiten, zoals de wellness en de fitness. In de fitness vindt u verschillende apparaten om uw conditie op peil te houden.

Het Van der Valk Hotel Breukelen nabij Maarssen ligt tussen Amsterdam en Utrecht in. Rondom het hotel zijn er genoeg bezienswaardigheden die u kunt ontdekken. Zo kunt u omliggende steden bezoeken zoals Utrecht en Amsterdam. U kunt het ook dichterbij op zoeken. Kies bijvoorbeeld voor een boottocht over de historische rivier “De Vecht”, of maak een aangename wandel- en/of fietsroute. Geniet van al het groen en bewonder de grote landhuizen.

Na een goede nachtrust kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Van krokante croissantjes tot een fruitsalade, gebakken eitjes, yoghurt en versgebakken broodjes uit de oven. Heerlijk voor een goed begin van de dag.

Bekijk de kamers