Algemene informatie

Geertje's Hoeve

Ontdek Geertje's Hoeve, een beleefboerderij in Haarzuilens, Utrecht, als dependance van het bekende 't Geertje in Zoeterwoude. Opgericht in 2014 door Rick en Anne, voortbouwend op het succesvolle doel van stad en platteland verbinden. Geniet van diverse dieren, een kaasmakerij, boerderijwinkel en het gezellige restaurant 'de lage hoeve'. Ervaar het boerensfeertje en breng een bezoek aan de Geertje's Hoeve!

Activiteiten komende tijd

Geertje's Hoeve

Smaakvolle, biologische pompoenen van eigen land, worden verwacht rijp te zijn in september! Bezoek de boerderijwinkel en ontdek alle varianten van de zelf verbouwde pompoenen. Geniet van de versheid van de Geertje's Hoeve!

25 & 26 nov, 2 & 3 dec 2023

Sinterklaasweekend

Tijdens het sinterklaasweekend verandert Geertje’s Hoeve in een pietenboerderij. Ga voor je pietendiploma door diverse opdrachten uit te voeren en stempels te verzamelen. Geniet van speculaaspop versieren, ponyrijden, marshmallows roosteren en de pietenstrobaan - allemaal onderdeel van dit feestelijke avontuur. Doe mee aan de sinterklaasspeurtocht en ontdek de sinterklaassfeer op de boerderij!

18 nov t/m 5 dec 2023

Sinterspeurtocht

Ga op zoek naar alle sinterklaasbordjes die er op de boederij te vinden zijn. Lukt het jou om alle bordjes te vinden? Raad het woord en verdien wat lekkers! 

Op zoek naar een mooie kerstboom?