Kasteel De Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel in Nederland! Met zijn rijke en extravagante geschiedenis herbergt het middeleeuwse kasteel vele bijzondere verhalen achter zijn muren. Krijg een uniek inzicht in het leven van de familie van Zuylen in de 20e eeuw.

Kasteel De Haar

Activiteiten de komende tijd

7 december 2023 t/m 7 januari 2024

De Lumineuze nachten

De Lumineuze Nachten, een uniek lichtfestival in de tuinen van Kasteel de Haar, biedt jaarlijks een nieuw betoverend verhaal met indrukwekkende projecties en lichtkunstwerken tijdens een 2,5 km lange wandeling door het kasteelpark. Lindert, de oudste boom in het park, leidt je door een sprookjesachtig avontuur met zijn diepe stem en prachtige projecties. Dit betoverende lichtfestival is geschikt voor alle leeftijden en duurt ongeveer 60 minuten, inclusief de wandeling.

14 oktober t/m 29 maart 2024

Rondleiding 'Onder de pannen'

Verken Kasteel de Haar op een ongekende manier met de exclusieve 'Onder de pannen'-rondleiding. Ga letterlijk onder de dakpannen, hoog in de torens en op geheime weergangen die anders gesloten blijven voor publiek. Het is een unieke kans om de architectuur van het kasteel te ontdekken en de verhalen achter de torens te onthullen.