Cultuur

Musea in de omgeving

In Amsterdam zijn veel  musea die u kunt bezoeken. Er zijn musea die met kunst te maken hebben maar ook historische musea. Denk hierbij aan het Anne Frank huis, het Rijksmuseum en het Van Gogh museum. Hierdoor is er wel een museum die aansluit bij u interesses!

Rijke geschiedenis

Kasteel de Haar

Het grootste kasteel van Nederland is op slechts een kwartiertje rijden van Hotel Breukelen. Kasteel de Haar, gevestigd in Haarzuilens, is een prachtig historische erfgoed. Hier krijgt u een uniek inzicht in het leven van de familie Van Zuylen in de 20e eeuw , kortom zeker een bezoek waard. 

Ga erop uit!

Musea in Utrecht

In Utrecht zijn verschillende interessante musea te ontdekken. Zo kunt u het Centraal Museum, het Spoorwegmuseum en het Nationaal Militair Museum bezoeken. Voor de kleine gasten is er ook het Nijntje museum. Zo is er altijd wel een museum dat uw nieuwsgierigheid prikkelt!

Het Vechtstreek Museum, gelegen in Maarssen, neemt u mee op een boeiende reis door de geschiedenis en cultuur van de prachtige Vechtstreek. Dit museum biedt fascinerende tentoonstellingen over historische landhuizen, kunstwerken die de regio hebben geïnspireerd, archeologische vondsten, lokale tradities en ambachten. Verken de rijke geschiedenis van deze betoverende streek en plan uw bezoek vandaag nog!