Paas Brunch

Ervaar een waar feest bij Live Cooking in Valk Hotel Breukelen. Op zowel eerste als tweede paasdag verwelkomen wij u en uw hele familie in ons buffetrestaurant met een luxe open keuken.

Onze chef-kok en het keukenteam bereiden à la minute de meest heerlijke gerechten voor u. Geniet van een uitgebreid saladebuffet, diverse seizoensgerechten en een Oosters buffet. Proef van het grillbuffet met à la minute gegrilde vleesgerechten, het vleesbuffet met koude en warme vleesgerechten, en het visbuffet met gerookte vissoorten en warme visgerechten. Ontdek een assortiment van luxe broodsoorten en zoete lekkernijen, en sluit uw culinaire ervaring af met een overheerlijk dessertbuffet, inclusief taart en vers fruit.

Geniet van deze culinaire ervaring, compleet met verse koffie, thee en vruchtensappen.

De brunch is beschikbaar van 12:00 uur tot 15:00 uur. Bij het reserveren via de link kunt u een starttijd kiezen.

Tarieven:
€ 51,50 Volwassene
€ 26,50 Kind van 4 t/m 11 jaar
Tot en met 3 jaar gratis

Online reservering & aanbetaling

Reserveer eenvoudig via onderstaande link voor groepen tot 25 personen, waarbij een aanbetaling van 10 euro per stoel vereist is. Geniet van flexibiliteit met gratis annulering van de volledige boeking tot 7 dagen voor aankomst en de mogelijkheid om het aantal personen aan te passen tot de dag van aankomst.

RESERVEREN