Speciale gelegenheden

Live Cooking Paasdiner Buffet

Wegens de aangescherpte anti Corona maatregelen van de overheid is onze paasbrunch geannuleerd. Heeft u een reservering staan? De receptie neemt contact met u op. #staysafe

 

 

Live Cooking Paas Buffet

1e Paasdag -12 april 2020 | Aanvang vanaf 17.00 uur 
€ 44,50 p.p. | kinderen 4 t/m 11 jaar € 17,50 p.p.

2e Paasdag -13 april 2020 | Aanvang vanaf 17.00 uur 
€ 39,50 p.p. | kinderen 4 t/m 11 jaar € 17,50 p.p.

Inclusief: koffie, thee, melk, vruchtensap, frisdrank, wijn, bier 

Laat u verrassen door de uiteenlopende gerechten tijdens de Paas Live Cooking!

Kom met de gehele familie uitgebreid culinair genieten van ons luxe eilanden buffet.  Wij serveren een scala aan koude en warme gerechten, met o.a. een parade van verassende voorgerechten, een uitgebreid saladebuffet, diverse seizoensgerechten en sushi en oesters. Ook kunt u diverse vlees- en vissoorten à la minute laten grillen door één van onze koks. 

Uiteraard mag er bij een goed diner het dessert niet ontbreken, wij presenteren u daarom een spectaculair dessert buffet met o.a. a la minute gebakken pancakes, Italiaans schepijs, diverse taarten en verse fruitsalade.

Tijdens het diner kunt u onbeperkt gebruik maken van binnenlands gedestilleerde dranken (huiswijn, Bavaria bier van de tap, frisdrank, koffie en thee). 

Kinderen kunnen smullen van hun eigen buffetje vol met lekkernijen. Natuurlijk ontbreekt de Timo Toekan Snackmuur niet, een wand met luikjes vol heerlijke snacks! 

Reserveer nu online

Of telefonisch: 0346-265888