Paas Live cooking buffet

Bij Van der Valk Hotel Breukelen is Live Cooking een ware culinaire belevenis die u niet wilt missen. Tijdens pasen staan onze deuren wijd open voor u en uw hele familie in ons luxueuze buffetrestaurant met een prachtige open keuken. Geniet van onbeperkt eten en drinken terwijl onze chef-kok en het gepassioneerde keukenteam ter plekke de meest verrukkelijke gerechten voor u bereiden.

Wat kunt u verwachten:

  • All-Inclusive Genieten: Uw Live Cooking ervaring is inclusief drank; frisdranken, huiswijn, tapbier, koffie en thee.

  • Verrassende Voorgerechten Parade: Laat u betoveren door een parade van verrassende voorgerechten die uw smaakpapillen prikkelen en uw eetlust wekken.

  • Uitgebreid Saladebuffet: Duik in ons uitgebreide saladebuffet, waar u een scala aan verse en gezonde opties vindt.

  • Seizoens- en Oosters Buffet: Proef de smaken van het seizoen en waan u in verre oorden met ons diverse assortiment seizoensgerechten en Oosterse lekkernijen.

  • Grillmeester's Specialiteiten: Geniet van à la minute gegrilde vlees- en visgerechten, perfect bereid door onze bekwame grillmeesters.

  • Heerlijke Dessertvariaties: Geen diner is compleet zonder een zoete afsluiting. Ons uitgebreide dessertbuffet biedt onder andere versgebakken pancakes, ambachtelijk Italiaans schepijs, verrukkelijke taarten en een frisse fruitsalade.

  • Kids Corner: Speciaal voor onze jongste gasten hebben we een Kids Corner opgezet.

Ons live cooking buffet is beschikbaar van 17:00 uur tot 20:00 uur. Bij het reserveren via de link kunt u een starttijd kiezen, waarna u 3 uur de tijd heeft om te genieten van ons heerlijke buffet.

Tarieven:
€ 66,50 Volwassene
€ 61.50 Jeugd 12 t/m 17 jaar
€ 32,50 Kind van 4 t/m 11 jaar
Tot en met 3 jaar gratis

ONLINE RESERVERING & AANBETALING

Reserveer eenvoudig via onderstaande link voor groepen tot 25 personen, waarbij een aanbetaling van 10 euro per stoel vereist is. Geniet van flexibiliteit met gratis annulering van de volledige boeking tot 7 dagen voor aankomst en de mogelijkheid om het aantal personen aan te passen tot de dag van aankomst.

RESERVEREN