HET TERRAS IS GEOPEND

Met lekker weer heten wij u van harte welkom op een van onze 2 terrassen!   

Beide terrassen zijn zowel in de zon als schaduw gesitueerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden serveren zowel ontbijt, lunch als diner buiten. 

Dagelijks geopend van 08.00 - 22.00 uur.  

Reserveren 

Via onderstaande link kunt u direct zelf een tafel reserveren 

LUNCH & DINER RESERVERINGEN 

Corona maatregelen 

U mag met maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens aan 1 tafel plaatsnemen. Uit 1 huishouden mogen wij maximaal 6 personen aan 1 tafel plaatsen.  

Reservering voorkeur 

Graag informeren wij u dat u een tafel voorkeur door kunt geven bij het plaatsen van de reservering. Wij zullen ons uiterste best doen om aan uw wensen gehoor te geven. Echter kunnen wij vooraf geen garanties bieden en kan het zijn dat uw voorkeur niet meer beschikbaar is. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Terras 

Het hotel met terras heeft een breed assortiment drankjes. Van frisse fruitsappen en een kopje koffie tot een heerlijk glas wijn, speciaal biertje of een cocktail. 

Bent u benieuwd naar wat het terras u culinair te bieden heeft? Bekijk dan de menukaart  voor een smakelijke lunch, een heerlijk uitgebreid diner of een borrel. De gerechten zijn samengesteld met inspiratie vanuit het binnen- en buitenland.