Home

HET TERRAS IS GEOPEND


Wij heten u weer van verwelkomen op ons zonnige terras!  

Dagelijks geopend van 12.00 - 18.00 uur. 

Hemelvaartsdag (weekend) terras reserveringen NIET MOGELIJK 

Helaas mogen wij op dit moment van de overheid maximaal 50 gasten per keer, per terras, plaats laten nemen op 1 van onze 4 terrassen ivm de corona maatregelen.  

Met de voorziene drukte van het hemelvaart weekend is deze capaciteit ver onder de maat om al onze gasten blij te maken. 

Helaas zijn wij daarom genoodzaakt, tegen onze normale werkwijze in, om GEEN TERRAS RESEVERINGEN aan te nemen voor deze dagen.  

Wij heten u dit weekend welkom bij de ingang van het terras alwaar wij ons uiterste best doen alle gasten zo snel mogelijk te placeren aan een tafeltje naar wens. 

Wij vragen om uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie!

Corona maatregelen 

U mag met maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens aan 1 tafel plaatsnemen. Uit 1 huishouden mogen wij maximaal 5 personen aan 1 tafel plaatsen. 

Ons restaurant & terras 

Het hotel met terras heeft een breed aanbod in soorten drankjes. Van frisse fruitsappen en een kopje koffie tot een heerlijk glas wijn, speciaal biertje of een cocktail. 

Bent u benieuwd wat het hotel met terras nog meer te bieden heeft? Bekijk dan de menukaart voor een smakelijke lunch, een heerlijk uitgebreid diner of een borrel. De gerechten zijn samengesteld met inspiratie vanuit het binnen- en buitenland.