Hotel Loenen aan de Vecht

Heeft u een bezoek aan Loenen aan de Vecht op de planning en nog op zoek naar een overnachting? Van der Valk Hotel Breukelen is hiervoor de juiste locatie. Binnen tien minuten rijden met de auto of twintig minuten op de fiets, bent u vanuit het hotel in Loenen aan de Vecht. Maak een heerlijke wandeling langs de Vecht of vertoef een middag op het terras, in Loenen aan de Vecht is er voor ieder iets te doen.

Genieten met arrangementen

Na een dag Loenen aan de Vecht verkennen, keert u terug naar het hotel waar de koks de lekkerste gerechten voor u bereiden. Naast enkel een overnachting, biedt Van der Valk Hotel Breukelen namelijk ook verschillende arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een seizoen arrangement. Ieder seizoen vindt u bij Hotel Breukelen een meerdaags arrangement inclusief een 3 gangendiner en een uitgebreid ontbijt. Wilt u liever in de avond in het centrum van Loenen eten? Dan kunt u ook kiezen voor een overnachting met een Live Cooking ontbijtbuffet. Zo kunt u opgeladen de dag beginnen.  

Fietsverhuur

Op de fiets vanuit het hotel naar Loenen aan de Vecht? Dat is mogelijk. Binnen twintig minuten bevindt u zich in het centrum van het mooie dorp. U kunt zelf uw eigen fiets meebrengen en deze veilig stallen in de fietsenstalling. Geen eigen fiets? Dan kunt u bij Van der Valk Hotel Breukelen een fiets huren. Het hotel biedt standaard en elektrische fietsen aan voor verhuur. Wij raden u tijdig een fiets te reserveren, zo weet u zeker dat u de omgeving kunt verkennen per fiets.

Fietsroutes

Van der Valk Hotel Breukelen is het beginpunt van verschillende knooppuntroutes. Deze kunt u zelf samenstellen of u kunt verschillende suggesties volgen. Bij de receptie kunt u terecht voor meer informatie met betrekking tot deze routes.