HOTEL NABIJ VLEUTEN

Overnachten in een hotel nabij Vleuten

Van der Valk Hotel Breukelen ligt op ongeveer 10 minuten rijden van Vleuten. Hotel Breukelen is daarmee de perfecte locatie voor een overnachting wanneer u een bezoek brengt aan Vleuten!

Boek een kamer

Na een overnachting in één van de comfortabele hotelkamers of luxe suites, kunt u ’s ochtends terecht in ons buffetrestaurant voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Gaat u het ontbijt niet redden? Dan bent u dagelijks vanaf 11.30 uur welkom in ons à la carte restaurant voor een heerlijke lunch!

Lunch bij Van der Valk 

Hotel nabij Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn

Máximapark

Het prachtige Máximapark is gelegen tussen De Meern, Vleuten en de Utrechtse nieuwbouwwijk Leidsche Rijn. Het stadspark is ontworpen in 1997 door de wereldberoemde landschapsarchitect Adriaan Geuze. Het ontwerp van Adriaan Geuze is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig stadspark, mede dankzij de buurtbewoners. Zij hebben meegedacht en geholpen bij het inrichten en opbouwen van het park.

Het Lint is een autovrije weg die door het hele park loopt en is ongeveer 8 km lang. Deze route brengt je langs de mooiste plekjes van het stadspark zoals het Babybomenbos, de Vikingrijn en de Haarrijnseplas. 

Wilt u een bezoek brengen aan het Máximapark? Dan is Hotel Breukelen de ideale locatie wanneer u op zoek bent naar een hotel nabij Vleuten! 

Kasteel de Haar

Wanneer u vanaf Hotel Breukelen onderweg bent naar Vleuten, komt u langs het pittoreske Haarzuilens. Het dorpje Haarzuilens staat vooral bekend om het monumentale kasteel, genaamd Kasteel De Haar. Het kasteel is gebouwd in de 12e eeuw en is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Rondom het middeleeuwse kasteel vindt u het park en de tuinen. Het park is ruim 55 hectare en toegankelijk voor bezoekers.

Het kasteel en de prachtige tuinen lenen zich perfect als evenementenlocatie. Jaarlijks vindt in het voorjaar het Italië Evenement plaats en in november komt u alvast in winterse sferen tijdens de Country & Christmas Fair!

Haarzuilens ligt op ongeveer 8 km afstand vanaf Hotel Breukelen en is zowel per fiets als met de auto te bereiken. Vanaf Vleuten bent u ongeveer 10 minuten onderweg. Het hotel ligt nabij Vleuten en is dus ook geschikt wanneer u de omgeving wilt verkennen op de fiets! 

Het kasteel is 7 dagen per week geopend tussen 11.00 en 17.00 uur