Bruiloft zaal bij Hotel Breukelen

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een bruiloft zaal in Utrecht? Dan bent u van harte welkom om uw trouwfeest bij Hotel Breukelen te vieren. Met een groot aanbod aan zalen is er voor ieder wat wils. Zo kan elke zaal omgetoverd worden tot prachtige bruiloft zaal.  

Bruiloft zaal in Utrecht 

Naast het aankleden van uw bruiloft zaal, ondersteunen wij u graag bij het organiseren van uw feest. Wij bieden alle faciliteiten en mogelijkheden om het te laten slagen. Zo kunt u kiezen uit diverse arrangementen met verschillende hapjes en drankjes. Ook is er een mogelijkheid om zelf een assortiment samen te stellen. Uiteraard helpt ons ervaren team daar graag bij.  

Bekijk het zalen overzicht

Suite en zaalverhuur bruiloft 

Bent u niet alleen op zoek naar een bruiloft zaal, maar ook naar een heerlijke bruidssuite waar u na uw feest kunt overnachten? Hotel Breukelen beschikt over verschillende suites met ieder een eigen thema. Deze suites zijn ook geschikt als bruidssuite. Zo kunt u onder andere kiezen uit de Royal Suite en de Wellness Suite. Deze suites zijn voorzien van een open badkamer met een bubbelbad, infrarood sauna en een heerlijk kingsize bed. Zo kunt u na uw dag vol gezelligheid en liefde helemaal tot rust komen.  

Romatische overnachting

Hotel Breukelen biedt ook een aantal extra’s om uw overnachting zo romantisch mogelijk te maken. Vraag om een flesje prosecco of champagne of laat uw kamer versieren met rozenblaadjes. Heeft u zin om uit te slapen en wakker te worden met een heerlijk ontbijtje op bed? Dan kunt u gebruik maken van onze roomservice. Bent u toch een vroege vogel en wilt u een heerlijk uitgebreid ontbijt? Dan bent u van harte welkom bij ons Live Cooking ontbijtbuffet.  

Heeft u interesse in onze zaalverhuur voor bruiloften? Vraag online uw offerte aan of neem contact op met het Sales team voor meer vragen of informatie.