Nieuws update:

Helaas kunnen wij vanwege alle maatregelen rondom Covid-19 vanaf 15 december 2020, alleen hotelgasten ontvangen. Ons restaurant, zalencentrum, zwembad, fitness en wellness zijn gesloten.

Michelin ster chef André Gerrits komt gastkoken!

Michelin ster chef André Gerrits van het succesvolle restaurant ’t Amsterdammertje komt gastkoken in Van der Valk Hotel Breukelen! Kom exclusief genieten van de uitmuntende gerechten van chef Gerrits en zijn brigade. De komende weken zijn zij namelijk te gast in Hotel Breukelen en beschikken over een aparte ruimte voor hun eigen restaurant, uiteraard geheel conform de RIVM richtlijnen.

Boek nu!

Exclusief genieten

Kom exclusief genieten van dezelfde uitmuntende gerechten én vertrouwde gezichten maar dan tijdelijk op een andere locatie. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoensproducten. Wij ontvangen u graag de komende weken op vrijdag en zaterdag voor dit exclusieve hotel arrangement. Voor 't Amsterdammertje is het live cooking restaurant beschikbaar gemaakt waar per avond een beperkt aantal tafels conform de richtlijnen van het RIVM welkom zijn.

Om op dezelfde manier te kunnen genieten zoals u van ’t Amsterdammertje gewend bent, ontvangen wij u graag vanaf 17:30 uur voor het diner.

6-gangen sterren arrangement

Inhoud arrangement:

  • 1x Overnachting in een Deluxe kamer bij Van der Valk Hotel Breukelen*
  • 1x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Ontvangst op de kamer met een klein flesje champagne van ’t Amsterdammertje
  • 1x Zes gangen Michelin sterren diner verzorgd door André Gerrits & brigade van ’t Amsterdammertje
  • Gratis gebruik van de sauna & wellness faciliteiten van hotel Breukelen

Vanaf €139 per persoon

*Indien de Deluxe kamer uitverkocht is, kan een ander kamertype worden aangeboden. 

Boek nu

’t Amsterdammertje

Al bijna 10 jaar prijkt op de gevel van ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht een Michelinster.
Chef André Gerrits vertelt; ‘Achter alle gerechten die ik selecteer zit een verhaal. Of het nu mijn eerste jeugdherinnering aan eten is; de kip met citroen uit de oven van mijn moeder, of de warme avonden op het terras bij mijn schoonfamilie op de Antillen die zorgen voor een exotische inslag in het menu. Wij vertellen een verhaal en nemen onze gast graag mee in deze beleving’.

Wacht niet te lang en reserveer nu het exclusieve 6-gangen sterren arrangementen inclusief overnachting bij Van der hotel Breukelen!

Contact & bijzonderheden

* Dieetwensen en allergieën
Uiteraard kunnen wij rekening houden met uw dieetwensen en/ of voedselallergieën, zodat we op de avond zelf een goed passend samengesteld menu kunnen serveren.
Wij vragen u om uw wensen direct door te geven bij het reserveren.

* Alcohol
Na 20:00 uur mag er helaas geen alcohol meer worden geschonken of worden genuttigd, i.v.m. de aangescherpte maatregelen. 

Reserveren is alleen mogelijk via Van der Valk Hotel Breukelen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact