Hotelsuites

Wenst u graag te overnachten in een hotel met suites? Van der Valk Hotel Breukelen biedt u verschillende mogelijkheden voor al uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor de Champagne of Oriental suite. Deze sfeervolle suites zijn voorzien van luxe faciliteiten zoals een bubbelbad en regendouche. Verder vindt u in de suite een comfortabele zithoek waar u samen kunt genieten van een hapje en een drankje. Wenst u graag net iets meer luxe? Bekijk dan eens de Wellness en Royal suite. Deze luxe en ruim ingerichte suites bieden u toegang tot uw eigen infrarood sauna. Het is ook mogelijk om op de kamer roomservice te bestellen. Zo geniet u van een heerlijk diner of ontbijt in uw suite. Tijdens uw verblijf hoeft u uw kamer niet meer te verlaten!

Suite arrangementen

Wilt u uw verblijf in Hotel Breukelen combineren met een arrangement? Dan biedt het hotelsuites met aanbiedingen aan. Boek bijvoorbeeld het Suite Dream arrangement. Hiermee geniet u van een luxe overnachting in een suite, een 3-gangen keuzediner, uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet en een flesje cava op de kamer. Mocht u op zoek zijn naar hotelsuites in Nederland voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijksnacht? Dan kunt u kieze voor het speciale Honeymoon arrangement. U verblijft in een van de hotelsuites van Hotel Breukelen, die romantisch versierd zal worden met rozenblaadjes. Tijdens het verblijf geniet u van een fles cava op de kamer en een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed. Om het helemaal compleet te maken, krijgt u een kleine herinnering als verrassing mee.

Wellness faciliteiten

Ondanks alle luxe die u vindt in de suites, kan het zijn dat u even de kamer wenst te verlaten. Kies dan voor een bezoek aan wellnesscentrum ‘Beleef’. De wellness bevindt zich in het bijgebouw van het hotel. Hier vindt u het hotelzwembad, een infrarood sauna, stoomcabine en fitness. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Wilt u zich helemaal in de watten laten leggen? Maak uw bezoek aan Hotel Breukelen compleet en kies voor één van de heerlijke behandelingen die worden aangeboden in de beauty salon.